Kontakt

FLORA d.o.o.

Koroška cesta 22, 4000 Kranj
Slovenija
 
  CVETLIČARNE:

- TPC SPAR Medvode

- TC Supernova Q Kranj

- Stražišče Kranj

Zasaditve okolice (parki, poslovni objekti)


Podjetje Flora d.o.o. se že vrsto let ukvarja z svetovanjem, načrtovanjem in celotno ureditvijo parkov ter vrtov. Izvedba ureditve zelenih površin obsega ravnanje zemlje (planiranje), zasaditev dreves, grmovnic in cvetličnih gred, zasaditev brežin, polaganje travne ruše oz. setev trave, kot tudi obrezovanje obstoječih grmovnic in dreves ter celotna oskrba zelenih površin,...

 

Poleg urejanja travnatih površin ponujamo še sajenje grmovnic, dreves in zasaditev okrasnih enoletnih ali trajnih rastlin. Tudi lesnate rastline potrebujejo občasno nego, kot so striženje živih mej, obrezovanje grmičevja in drevja (tudi na višini). V jesenskem času pa urejena okolica potrebuje tudi odstranitev suhega listja in občasno oblikovanje habitusa dreves. Za lep izgled travnate površine, je potrebno vsakoletno rahljanje oz. zračenje travne ruše, gnojenje in dosetev travnega semena.

 

Ukvarjamo se tudi z oblikovanjem in sanacijo dreves v urbanih naseljih (arboristiko), kot tudi z obrezovanjem in oblikovanjem živih mej.

Naša parkovna služba pa poskrbi tudi za rednoi vzdrževanje vrtov in parkov - košnjo zelenic, prezračevanje in gnojenje travne površine, obrezovanje dreves in grmovnic, okopavanje trajnic ter ostalih nasadov.


 

Reference Parkovno vrtnarstvo - zasaditve (KLIK)