Kratka predstavitev podjetja

VRTNARIJA

V vrtnariji Bantale poskrbimo, da boste tako ljubiteljski vrtnarji, kot ostali vrtičkarji od nas odšli zadovoljni z našo storitvijo in s kvaliteto kupljenih sadik balkonskega cvetja, enoletnic trajnic, lončnic in tudi zelenjavnih sadik domače proizvodnje.

Posebnost vrtnarije BANTALE je, da si stranke lahko same ogledate proizvodnjo in se sprehodite skozi cvetoče rastlinjake. Vedno pa so vam na pomoč tudi naši strokovnjaki, ki vam bodo radi

 

PARKI

V podjetju že vrsto let skrbimo za urejanje in zasaditvami javnih nasadov v Mestni občini Kranj in občini Bled, kakor tudi v nekaterih večjih podjetjih.

Ukvarjamo se tudi z oblikovanjem in sanacijo dreves v urbanih naseljih (arboristiko), kot tudi z obrezovanjem in oblikovanjem živih mej.

 

CVETLIČARSTVO

Cvetličarstvo se ponaša z večletno tradicijo, ki jo skupaj z visokim nivojem kvalitete, podjetje vsako leto nadgrajuje. Izziv nam predstavljajo zahtevni kupci, ki si želijo brezhibno sveže cvetje in lončnice, aranžirane v okrasnih lončkih in vazah, kot tudi kakšnega drobnega darila.

Trudimo se, da je naša ponudba raznolika in drugačna, kar nam omogoča nabor dobaviteljev, ki so vsi v samem kvalitetnem vrhu na svojem področju.

 

IGRALA IN VARNOSTNE PODLAGE, OPREMA ZA STAREJŠE IN URBANA OPREMA

Že nekaj letno tradicijo ima podjetje s področja prodaje, vgradnje, vzdrževanjem in obnovo otroških igral in varnostnih podlag (gumenih plošč, gumi tlakovcev ali pa kot nalita guma), ter pripomočkov za ostarele z motnjami pri gibanju, enega največjih Evropskih proizvajalcev podjetja SARBA SpA iz Italije.

Največ pozornosti pa v podjetju namenimo varnosti, tako je vsako igralo opremljeno z vsemi potrebnimi certifikati in standardi.

 

Z urbano opremo poskrbimo, da postane kvalitetno naše bivalno okolje z urbano opremo, kot so razne klopi, cvetlična korita, koši za odpadke, stojala za kolesa ipd.

Zavedamo se, da kvalitetna urbana oprema daje okolju videz urejenosti in zaključenosti.

Obvestila

1. April 2013
AKCIJA - ZADNJI KOSI ! Popusti na vsa igrala za domačo uporabo! Igrala KETTLER in igrala JODA - 50 % popust
preberi »

Kontakt

FLORA d.o.o.

Zgornje Bitnje 133, 4209 Žabnica
Slovenija

Tel. : +386 (0)4 23 15 440

Fax  : +386 (0)4 23 15 441

Excellent SME certifikat

 

Anketa

Ali vam je všeč nova spletna stran Razvojne agencije Zgornje Gorenjske?