Kontakt

FLORA d.o.o.

Koroška cesta 22, 4000 Kranj
Slovenija
 
  CVETLIČARNE:

- TPC SPAR Medvode

- TC Supernova Q Kranj

- Stražišče Kranj

Cvetličarne Flora

 

Cvetličarne Flora nudijo skrbno izbrano rezano cvetje, lončnice in keramične lončke ter vaze, ki so namenjeni tako polepšanju našega vsakdana, kot tudi za posebne trenutke, kot so rojstni dnevi, poroke, spomine, žalovanja,...

S pomočjo rož vzpostavimo komunikacijo, izkažemo naše občutje,  iščemo novosti, drugačnosti in ustvarjamo veliko estetskih užitkov. Kakor cvetje, tako tudi vaze, keramične posode in lončnice obogatijo naš dom ter poslovni prostor.

 

Tako pri cvetju kot pri dekoraciji sledimo letnim časom in s tem toku narave. V pomladanskih mesecih je čas cvetlic zaljubljencev in iskrivosti v očeh žena, poleti poročni šopki letijo v nebo, jeseni z aranžmaji in šopki polepšamo spomin na naše bližnje, pozimi nam vonj smrekovih vejic pričara praznično vzdušje.

 

Govorica cvetja nam narekuje kako naj bo zavito darilo, kako oblikovan poročni šopek, kako šopek za rojstni dan, kakšen naj bo cvet kot darilo za lepši dan,… , ki ga na željo naročnika tudi dostavimo in presenetimo obdarjenca.

 

Z vami smo tudi v manj prijetnih trenutkih, ko vaše želje vpletemo v harmonijo rož v vencih in aranžmajih ob slovesu ljubljene osebe.

 

 

Cvetličarne Flora najdete v Nakupovalnem centru Qlandia Kranj, Kranj-Stražišče in Poslovno-trgovskem centru Spar Medvode, naše aranžmaje pa lahko naročite tudi na spletni strani Hvala za rože, kjer vam ponujamo veliko izbiro šopkov, aranžmajev in lončnic za vse priložnosti: rojstni dnevi, obletnice, valentinovo, dan žena, poroke, poslovni aranžmaji, žalno cvetje, ...