UREJANJE in ZASADITVE ZELENIH POVRŠIN

Kontakt

FLORA d.o.o.

Koroška cesta 22, 4000 Kranj
Slovenija
 
  CVETLIČARNE:

- TPC SPAR Medvode

- TC Supernova Q Kranj

- Stražišče Kranj

ZUNANJE IN NOTRANJE UREDITVE

Poskrbimo za vaš vrt od načrtovanja do izvedbe. Ena od naših posebnosti pa je tudi vzdrževanje vrtov, kot na primer košnja, prezračevanje in gnojenje travne površine, obrezovanje in okopavanje trajnic in ostalih nasadov.

 

Notranji ambient – interier v domovih ali podjetjih poživimo z zanimivi zasaditvami, ki jih po želji tudi oskrbujemo.

 

Dolga leta že skrbimo za urejanje javnih nasadov v mestni občini Kranj in občini Bled, ter nekaterih večjih podjetjih. Naše storitve so zanesljive in strokovne.

 

Urejanje parkovnih površin


ZASADITVE ZELENIH POVRŠIN (PARKI, POSLOVNI OBJEKTI)

 

Podjetje Flora d.o.o. se že vrsto let ukvarja z svetovanjem, načrtovanjem in celotno ureditvijo parkov ter vrtov. Izvedba ureditve zelenih površin obsega ravnanje zemlje (planiranje), zasaditev dreves, grmovnic in cvetličnih gred, zasaditev brežin, polaganje travne ruše oz. setev trave, kot tudi obrezovanje obstoječih grmovnic in dreves ter celotna oskrba zelenih površin,..

(več)

 

Urejanje zelenih površin - košnja, obžagovanje. striženje živih mej,...
UREJANJE ZELENIH POVRŠIN - UREJANJE, KOŠNJA TRAVE, ŽAGANJE DREVES, OBREZOVANJE 

V podjetju Flora d.o.o. nudimo poleg zasaditve tudi urejanje okolice poslovnih objektov, šol, vrtcev, javnih površin, blokov in hiš. Zavedamo se, da urejena okolica (pokošena trata, obžagana drevesa, postrižena živa meja, oplete cvetlične grede,...) pomembno vpliva na zagotavljanje varnosti in privlačen izgled ter čistost vašega objekta.
(več)

Strešni vrtovi - zelena streha
STREŠNI VRTOVI

Posebnost naše vrtnarske službe je tudi oblikovanje strešnih vrtov in ozelenitev streh, kar postaja vse bolj popularno, hkrati pa prispeva k čistejšemu in manj obremenjenemu življenjskemu okolju.

Že v  tradicionalni arhitekturi so znani primeri ozelenjenih streh zlasti iz skandinavskih dežel, kjer je bila zatravljena streha pomembna pri uravnavanju toplote v notranjih prostorih hiše.

(več)